DNA a trimis în judecată un om de afaceri şi o firmă din Hunedoara, după ce au obținut pe nedrept fonduri europene

Pixabay
PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

DNA a informat miercuri că un om de afaceri şi o firmă au fost trimişi în judecată de procurorii DNA Alba pentru că au prezentat declaraţii false, inexacte sau incomplete cu ajutorul cărora au reuşit să câştige pe nedrept un contract finanţat din fonduri europene în cadrul proiectului de modernizare a drumului judeţean Sântuhalm-Hunedoara-Călan, prejudiciul creat ridicându-se la peste 738.000 de lei.

După analizarea ofertelor depuse în cadrul licitaţiei, a fost declarată câştigătoare oferta unei asocieri de firme din care făcea parte şi SC Solar Engineering SRL. Pentru dovedirea experienţei necesare, în numele SC Solar Engineering SRL, omul de afaceri inculpat în prezenta cauză ar fi întocmit, semnat şi depus mai multe documente false: contract de prestări servicii, declaraţie privind lista principalelor prestări de servicii în ultimii 3 ani etc. Consecinţa acestor demersuri ar fi fost obţinerea pe nedrept de către asocierea de firme câştigătoare a licitaţiei a sumei de 738.878 lei“, transmite DNA într-un comunicat de presă.

În cauză, a fost dispusă instituirea măsurii sechestrului asigurător asupra mai multor bunuri mobile şi imobile ce aparţin celor doi inculpaţi.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here