“Eu, Ponta, mi-aș da demisia pentru el”. Victor Ponta dă de pământ cu Voiculescu: “Avem un ministru al Sănătății care face filme. Mai ia Vlăduț un Oscar”

Facebook
PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

”Sunt foarte fericit că de pe 1 iunie o să ne fie bine.(…) Eu am înțeles de acum un an când zicea domnul Cîțu că nu există să nu se plătească pensii și salarii.

După un an de zile să ai același număr de paturi la ATI, e o crimă. Avem un ministru al Sănătății care face filme. Mai ia Vlăduț un Oscar. Cele 100 de paturi găsite de domnul Oscar sunt luate de la bolnavii cronici. Eu, Ponta, mi-aș da demisia pentru el. Nu poți lua de la un bolnav de cancer patul”, a declarat Victor Ponta luni seară, la TVR.

Premierul Florin Cîțu a anunțat luni înființarea unui comitet interministerial „care să asigure de la 1 iunie revenirea la normalitate a României”.

Astăzi voi anunța constituirea unui comitet interministerial, prin decizia premierului și sub coordonarea premierului, care să asigure de la 1 iunie revenirea la normalitate a României. De fapt, aceasta este primul jalon, primul milestone, prima bornă pe care o punem pentru revenirea la normalitate”, a anunțat Florin Cîțu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here