Dan Popescu este noul director al Serviciului Public SALVAMONT Sibiu

Foto: CJ Sibiu
PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Începând cu 1 aprilie 2021, Serviciul Public SALVAMONT Sibiu, aflat în subordinea Consiliului Judeţean Sibiu, este condus de Dan Popescu, care a promovat concursul pentru ocuparea funcţiei contractuale de conducere de director.

Dan Popescu, în vârstă de 32 de ani, este salvator montan în cadrul SALVAMONT Sibiu din anul 2018 şi a activat ca voluntar SALVAMONT încă din anul 2010.

“Mereu am avut încredere în tineri, am promovat tinerii şi am făcut echipă cu ei, iar aportul lor la activitatea desfăşurată în echipa extinsă a Consiliului Judeţean Sibiu este unul considerabil. Am încredere şi acum că energia şi viziunea noului director SALVAMONT, dublate de parcursul să profesional şi de susţinerea colegilor din echipa SALVAMONT, vor contribui la o funcţionare eficientă a serviciului, mai ales că Salvamontul va fi un actor principal în buna gestionare a Anilor Drumeţiei 2021-2022”, a transmis Daniela Cîmpean, preşedinta Consiliului Judeţean Sibiu.

“Încep acest nou drum cu entuziasm, multă energie şi cu dorinţa de a dezvolta noi proiecte şi de a prelua proiectele deja începute. Am decis să particip la acest concurs în urma discuţiilor avute cu echipa noastră şi doresc să le mulţumesc colegilor mei pentru susţinere şi încredere. Împreună cu ei vom urmări ca Salvamont Sibiu să aibă în continuare o foarte bună colaborare cu Consiliul Judeţean Sibiu, iar cetăţenii în slujba cărora ne aflăm să beneficieze de sprijin prompt din partea noastră”, a precizat Dan Popescu, noul director Salvamont Sibiu.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here