Emilian Imbri se revoltă după proteste: “Lumea ne-a transformat în ceea ce spuneam acum două luni că vom deveni: criminali”

Digi24
PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Medicul Emilian Imbri, fost manager al Spitalului „Victor Babeș” din Capitală, a comentat, miercuri seară la B1 TV, atitudinea protestatarilor care i-au medici criminali.

“Ce se întâmplă în stradă, este că lumea ne-a transformat în ceea ce spuneam acum două luni că vom deveni: criminali. Este mai mult decât se poate suporta și eu cer, fără ies în stradă, și cer corpului medical (medici, asistente, infirmiere și tot restul oamenilor care lucrează în spitale) să ne ridicăm în picioare și să nu mai acceptam astfel de manifestări.

N-ai cum să intri în conflict cu acești oameni care mâine striga eroi, astăzi striga asasini, depinde cum bate vântul.

Sunt foarte hotărât să spun că noi nu aveam decât sa ne facem datoria în continuare și sa încercăm sa explicăm celor care ne asculta și care înțeleg ca principalul lucru în această bătălie este prevenția, dar nu prevenția înțeleasă greșit de Avocatul Poporului. Arestul preventiv nu este similară cu internarea în spital, la timp, preventiv, sa nu ajungi la doi pași înainte de terapie intensivă. Rugam populație, niciodată n-am impus nimic să deschidă ochii și sa aibă discernământ și să facă o selecție a informațiilor, de maniera în care, atunci cand ești pozitiv nu ascunde, vino din timp la spital. Încearcă să crezi că ceea ce spune doctorul în spital este salvator pentru sănătatea ta și încearcă sa nu te îmbolnăvești”, a spus medicul.

“Oameni buni, nu facem politica nimănui și nu câștigăm nimic mai mult decât ne-ați dat. Trecând peste faptul că suntem criminali, torționari, oameni care torturăm bolnavi în spitale, trecem peste chestia asta… Amintiți-vă de rudele voastre, de zilele pe care le-ați petrecut voi în spital și gândiți-vă la realitatea pe care ați trăit-o în spitale și nu mai strigați la noi. Vom trece peste chestia asta, vom încerca să dam date mai clare despre ce se mai întâmplă…Să nu mai fim atât de speriați.E adevărat, au fost bâlbe și din partea noastră pentru că n-am știu ce urmează. Tot ce urmează nu e încercarea de a limita niște drepturi, cu de a opri răspândirea infecției”. Trebuie să întelegem că depinde de noi. Haideți la vaccin!, a spus Emilian Imbri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here