Guvernul răspunde informațiilor despre “relaxarea măsurilor”: “Nu avem în vedere revizuirea / modificarea măsurilor”

Fotografie Pixabay
PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Guvernul precizează că nu are în vedere relaxarea restricțiilor pentru perioada imediat următoare, după ce surse guvernamentale au transmis informații despre o eventuală revenire asupra restricțiilor impuse recent.

Referitor la informațiile vehiculate în spațiul public referitoare la „relaxarea restricțiilor” adoptate de Guvern, fiind citate surse guvernamentale, facem următoarele precizări:

Nu sunt avute în vedere în acest moment, pentru perioada imediat următoare, revizuirea/modificarea măsurilor adoptate. Menționăm faptul că aceste măsuri sunt raportate la incidența fiecărei localități printr-un mecanism prezentat public, iar retragerea acestora depinde de reducerea nivelului de răspândire a virusului la nivelul localității.

În ceea ce privește perspectiva unor măsuri de natură a permite desfășurarea unor tipuri de activități, menționăm că nu sunt adoptate decizii în acest sens și nu vizează perioada imediat următoare. La nivel guvernamental se desfășoară consultări și analize referitoare la momentul în care rata de răspândire a virusului la nivel național va fi redusă semnificativ și doar în acest context, într-un interval de câteva luni de zile, vor putea fi puse în discuție condițiile pentru desfășurarea anumitor tipuri de activități”, se arată într-un comunicat de presă.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here