Municipiul Orăştie a intrat în carantină. Modelul declarației pe propria răspundere

Foto Pixabay
PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Municipiul Orăştie a intrat în carantină, începând de duminică, de la ora 8,00, după ce incidenţa cazurilor de COVID-19 pentru ultimele 14 zile depăşind valoarea de 6 la mia de locuitori.

Prin hotărârea nr. 49 din 27.03.2021, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă-Hunedoara solicită Centrului Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei emiterea Ordinului Comandantului Acţiunii privind instituirea măsurii de carantinare zonală, începând cu data de 28.03.2021, ora 08,00, pentru o perioadă de 14 zile, pentru municipiul Orăştie, judeţul Hunedoara. În această localitate incidenţa cazurilor confirmate cu infecţie SARS- CoV-2 în ultimele 14 zile depăşeşte 6/1000 locuitori, iar analizele de risc epidemiologic efectuate de specialiştii Direcţiei de Sănătate Publică Hunedoara şi ai Institutului Naţional de Sănătate Publică arată că se impune măsura carantinării“, se arată într-un comunicat al Prefecturii Hunedoara.
În hotărâre se mai arată că în perioada 3-4 aprilie se permite circulaţia persoanelor în afara locuinţei, în intervalul orar 20,00-02,00, pentru deplasarea şi participarea la slujbele religioase.

Totodată, în data de 28 martie se permite circulaţia persoanelor în intervalul orar 18,00-22,00 pentru deplasarea şi participarea la serviciile religioase oficiate pentru sărbătoarea Pesah.

Cursurile şcolilor se vor desfăşura doar în sistem online.

Prefectura Hunedoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here