Centrul de vaccinare de la SJU Miercurea Ciuc se închide din 1 aprilie

Foto: Primăria Sfântu Gheorghe / www.sfantugheorgheinfo.ro
PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Centrul de vaccinare împotriva COVID-19 organizat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc îşi va înceta activitatea în data de 1 aprilie, a anunţat conducerea unităţii sanitare, într-un comunicat de presă.

Centrul de vaccinare de la SJU Miercurea Ciuc şi-a început activitatea în data de 4 ianuarie şi până luni, 22 martie, au fost administrate aici 10.505 doze de vaccin împotriva noului coronavirus, ceea ce înseamnă un număr de 6.922 de persoane vaccinate. În acest centru au fost imunizaţi şi 741 dintre angajaţii spitalului, ceea ce înseamnă 52% din personalul unităţii medicale.

În centrul de vaccinare din spital lucrează, până 1 aprilie, un număr de 7 medici, 9 registratori medicali, 32 asistenţi medicali şi un psiholog. Ei au realizat înregistrarea, triajul, vaccinarea şi supravegherea celor care au venit pentru vaccinare.

“Am considerat important să pornim acest centru pentru vaccinarea personalului din spital şi pentru ca pacienţii noştri să-şi primească vaccinul la noi. Numărul dozelor de vaccin administrate aici arată cât de importantă a fost această activitate din centru“, a declarat dr. Konrád Judit, managerul spitalului, citată în comunicatul de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here