Florin Cîțu: “Trebuie să găsim măsuri mai dure. Nu vreau ca românii care respectă normele să aibă de suferit”

Foto Facebook
PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Premierul Florin Cîțu a susținut, luni, că are în cursul acestei zile mai multe discuții cu reprezentanții autorităților locale deoarece trebuie găsite soluții pentru cazurile punctuale în care măsurile anti-COVID-19 nu sunt respectate. „Măsurile mai dure vor fi pentru acest segment. Nu vreau ca românii care  respectă regulile de mai bine de un an să aibă de suferit din această cauză. Vaccinarea rămâne singura soluție pentru revenirea la normalitate”, a spus șeful Guvernului.

„Nimeni nu este mai presus de lege. Am spus-o clar și o repet. Astăzi am ședințe cu autoritățile locale din țară și din Capitală, pentru a gestiona cât mai bine epidemia din România. Trebuie să găsim soluții pentru cazurile punctuale în care măsurile de prevenire a infectării cu SARS-COV-2 nu sunt respectate.

Măsurile mai dure vor fi pentru acest segment. Nu vreau ca românii care  respectă regulile de mai bine de un an să aibă de suferit din această cauză. Știu că este greu și le mulțumesc pentru tot efortul pe care l-au făcut și îl vor face în continuare. Indiferent câte măsuri va lua Guvernul și câte paturi vor fi suplimentate in spitale, fără implicarea voastră nu vom reuși să trecem cu bine peste valul 3 al pandemiei.

Dacă respectăm măsurile de protecție, economia rămâne deschisă și nici nu aglomerăm spitalele. Cred că sunt suficiente motive pentru a face împreună încă un efort, pentru a acționa responsabil. Și să nu uităm că vaccinarea rămâne singura soluție pentru revenirea la normalitate”, a scris Florin Cîțu, luni, într-o postare pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here