Sorin Cîmpeanu, despre scandalul cu Vlad Voiculescu: “mă tem foarte tare ca acea fâșie îngustă între dreptul la educație și dreptul la sănătate să nu se transforme într-o falie”

Facebook
PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

În  contextul în care ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, încă nu s-a pus de acord cu ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, asupra unor aspecte ce țin de desfășurarea orelor în școală în actualul context epidemic, Sorin Cîmpeanu a spus:

Deci vom promova în două zile Ordinul de ministru pentru organizarea simulărilor. Ele vor începe pe 29 martie. Deci e foarte important din punct de vedere al sistemului de educație să putem organiza aceste simulări pentru a putea repara în timpul scurt rămas ce putem repara, știut fiind faptul că pierderile au fost foarte mari pe parcursul a aproape un an de predare online. 

Examenele naționale sunt definitorii pentru viitorul oricărui tânăr și se vor derula cu prezență fizică la datele stabilite. E foarte dificil de decis varianta optimă, drept pentru care sunt discuții bazate pe argumente. Sunt convins că vom ajunge într-un timp optim la un  numitor comun. Sunt puncte de apropiere. 

Mă tem foarte tare ca acea fâșie îngustă între dreptul la educație și dreptul la sănătate să nu se transforme într-o falie. Ține de noi să nu se transforme într-o falie. Dar atât timp cât discuțiile se fac cu argumente și deciziile se iau în timp util, suntem în grafic”, a declarat Sorin Cîmpeanu, pentru B1 TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here