Care sunt avantajele vaccinului de la Johnson and Johnson. Medicul Radu Țincu spune că “are unul mare”

Pixabay
PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Medicul Radu Țincu a vorbit, marți seară, în emisiunea “Dosar de Politician” de pe B1 TV despre vaccinul împotrova COVID-19 produs de compania Johnson and Johnson.

“Este o tehnologie asemănătoare celui de la AstraZeneca, adică folosește un vector viral pentru transmiterea informației genetice, adică un virus modificat care aduce informația genetică pentru proteina de suprafață a coronavirusului. Are o eficiență de 82-84% în majoritatea studiilor, deci suficient de bună și mai are un mare avantaj: poate fi ținut la frigider, ceea ce asigură o foarte mare versatilitate pentru a fi folosit chiar în cabinetele medicilor de familie”, a spus medicul.

Agenţia Europeană a Medicamentului (EMA) a anunţat marţi că se va reuni pe 11 martie pentru a decide dacă aprobă folosirea în UE a vaccinului anti-COVID-19 al companiei Johnson and Johnson.

”Comitetul pentru produse medicamentoase de uz uman al EMA urmează să dea recomandarea sa pentru vaccinul COVID-19 al Janssen (filiala europeană a Johnson and Johnson) pe 11 martie’‘, în cadrul unei reuniuni speciale, a precizat agenţia europeană pe Twitter.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here