VIDEO Autostrada Pitești – Sibiu: „Constructorul avansează într-un ritm susținut”

Youtube
PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Autostrada Sibiu – Pitești este unul dintre cele mai așteptate proiecte de infrastructură rutieră din România. Noi imagini spectaculoase de pe șantier au fost publicate de Asociația Pro Infrastructura (API).

Pentru lotul 1 al Autostrăzii Pitești – Sibiu, între localitățile Veștem și Boița, de aproximativ 11 kilometri, stadiul lucrărilor este de 37%, iar în 2021, ar putea ajunge la 65-70% potrivit specialiștilor în infrastructură. Acest sector ar urma să fie gata în 2023 potrivit calendarului, dar proiectul ar putea fi finalizat chiar în avans, în cea de-a doua jumătate a anului 2022.

Cosntructorul austrian Porr desfășoară lucrările într-un ritm foarte bun, susțin cei de la API. În schimb, ar exista probleme cu atribuirea contractelor pe celelalte loturi.

Vă prezentăm o filmarea eriană marca API, cu lotul 1 al autostrăzii Pitești – Sibiu, între localitățile Sibiu/Veștem și Boița. Constructorul austriac Porr avansează într-un ritm susținut (…) În orice caz, le dorim spor la treabă în continuare celor de la Porr și colaboratorilor lor și urmărim cu atenție și oarecare îngrijorare procesele îndelungate prin care CNAIR desemnează antreprenorii loturilor grele, de munte: 2, 3 și 4“, a transmis Asociația Pro Infrastructură.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here