Taximetrist din Bistriţa-Năsăud, acuzat că a tâlhărit un client. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore

Pixabay
PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Un taximetrist din oraşul Bistrița Năsăud este acuzat de poliţişti că i-ar fi sustras unui client portofelul cu acte şi bani, motiv pentru care acesta a fost reţinut pentru 24 de ore şi plasat în arestul Poliţiei, potrivit buletinului de presă remis luni de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

Tânărul, conducătorul auto al unui taximetru, a fost identificat şi depistat la scurt timp după comiterea faptei şi, conform cercetărilor efectuate până în prezent, l-ar fi împins şi i-ar fi sustras unui client un portofel în care se aflu mai multe documente personale, carduri bancare, precum şi o sumă de bani. În urma investigaţiilor, poliţiştii au recuperat o parte din prejudiciu“, anunță IPJ Bistrița-Năsăud.

Taximetristul, în vârstă de 24 de ani, ar fi comis tâlhăria în cursul serii de sâmbătă și a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată, şi a fost dus în arestul IPJ, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud cu propunere de arestare preventivă

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here