Valeriu Gheorghiţă: “Programarea la vaccinare a persoanelor din etapa 3 – disponibilă după 15 martie; vaccinarea – probabil în aprilie”

Imagine de torstensimon de la Pixabay
PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Persoanele din etapa a treia a vaccinării anti-COVID-19 se pot programa pe platforma online dedicată acestui proces după data de 15 martie, inocularea vaccinului pentru acestea urmând să aibă loc cel mai probabil în aprilie, a declarat, duminică, Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare împotriva Covid-19.

În ceea ce priveşte etapa a treia, posibilitatea de programare a persoanelor va fi disponibilă chiar după 15 martie, şi acest lucru e important, în momentul în care va fi disponibilă acea listă de aşteptare, iar vaccinarea respectivă probabil va debuta în luna aprilie“, a anunțat Valeriu Gheorghiţă, la Digi 24.

În contextul primirii de noi doze de vaccin în România, coordonatorul a adăugat că “de luni vor fi cel puţin 30.000 de persoane vaccinate în fiecare zi“. “Vom avea zile în care vom depăşi 40.000 de persoane vaccinate“, a adăugat Gheorghiţă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here