Fost poliţist, propunerea USR pentru funcţia de subprefect al judeţului Alba

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Un fost poliţist, în vârstă de 52 de ani, este propunerea USR-PLUS pentru funcţia de subprefect al judeţului Alba. Noua propunere vine după ce prima persoana, Marius Nicoară, nominalizată iniţial, un fost jandarm, actualmente avocat, şi-a retras candidatura pentru o “greşeală reprobabilă” de acum un deceniu, pentru a nu crea un prejudiciu de imagine partidului.

Viorel Raşcovici este noua propunere a USR-PLUS pentru funcţia de subprefect, decizia fiind luată de conducerea centrală a partidului, în urma analizei celor trei candidaturi înaintate de filiala judeţeană, a anunţat, joi, deputatul Beniamin Todosiu.

Cele trei candidaturi au fost analizate de Biroul Naţional, iar membrii acestuia au decis ca Viorel Raşcovici să fie propunerea USR-PLUS pentru funcţia de subprefect al judeţului Alba. Propunerea va fi înaintată şi premierului Florin Cîţu, urmând ca numirea în funcţie să aibă loc, cel mai probabil, în prima parte a lunii martie“, se menţionează într-un comunicat de presă.

Viorel Raşcovici are 52 de ani, este preşedintele USR Cergău, fiind ales, anul trecut, consilier local în comuna Cergău.

Este fost poliţist, acesta ocupând în cadrul IPJ Alba funcţii precum agent şef principal în cadrul Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Blaj şi organ de cercetare penală al poliţiei judiciare în perioada 2005 – 2016.

Este o onoare nominalizarea mea pentru funcţia de subprefect al judeţului Alba şi le mulţumesc colegilor mei pentru încrederea acordată. Vă asigur că voi fi un garant al respectării legalităţii şi un sprijin pentru cetăţenii judeţului, pe care îi voi reprezenta cu cinste şi demnitate“, a spus, potrivit sursei citate, Viorel Raşcovici.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here