Un copil de 11 ani cu tetrapareză mixtă și alte boli are nevoie de operație în Spania. Polițiștii din Bistrița i-au sărit în ajutor

Pixabay
PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Mai mulți polițiști din Bistrița-Năsăud s-au mobilizat și au strâns bani pentru a ajuta un băiat de 11 ani care suferă de tetrapareză mixtă și alte boli și are nevoie de o operație în Spania.

Inițiativa umanitară i-a aparținut lui Simion Beșa, polițist la Secţia 2 Poliţie Rurală Prundu Bârgăului, cunoscut pentru implicarea sa în acțiuni caritabile.

Prin prisma meseriei de poliţist, colegul nostru Simi, din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Prundu Bârgăului a întâlnit oameni în cele mai dificile situaţii, dar recunoaşte, cu emoţie în glas, că nimic nu-l afectează mai tare ca suferinţa copiilor bolnavi şi că nimic nu-l impresionează mai tare ca determinarea şi încăpăţânarea părinţilor care “mută munţii din loc” pentru copiii lor bolnavi. Şi înţelege astfel de situaţii pentru că este unul dintre părinţii ai cărui copil s-a născut prematur. Se implică oricând este nevoie de ajutor, iar din anul 2016, împreună cu prietenii şi colegii sprijină financiar constant două fetiţe care şi-au pierdut ambii părinţi într-un tragic accident rutier”, spun reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, citează Știrile Transilvaniei.

Simion Beșa a aflat și despre cazul băiatului de 11 ani, care, din cauza unor complicaţii apărute la naştere, are probleme grave de sănătate, fiind diagnosticat cu tetrapareză mixtă şi alte boli. Polițistul a întâlnit familia greu-încercată de probleme a copilului şi a vrut să dea o mână de ajutor. Şi-a implicat colegii şi prietenii şi în toamna anului trecut au adunat 1800 de lei pe care i-au dăruit pentru tratamentul permanent al copilului.

Familia a găsit în Spania speranţa că băieţelul va putea merge, iar în perioada următoare copilul este aşteptat la o operaţie care costă aproximativ 5.500 de euro. Colectivul Secţiei 2 Poliţie Rurală Prundu Bârgăului, alături de alţi poliţişti din Bistriţa-Năsăud şi oameni care i-au aflat povestea, au continuat binele început de Simion Beșa, iar miercuri familia băiatului a primit încă 3.500 de lei, ajutor pentru operaţie.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here