Mara Mareș, pila lui Scripcaru și Orban și fiica “regelui cartofului din Țara Făgărașului”, a ajuns secretar de stat în cancelaria lui Cîțu

Facebook
PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Premierul Florin Cîţu a numit-o pe şefa organizaţiei de tineret al PNL, Mara Mareş, în funcţia de consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului.

Mara Mareş, fiica consilierului judeţean al PD-PNL, Ioan Mareş, a fost aleasă deputat în legislatura 2016-2020.

În 2017, Mara Mareş a fost aleasă, cu mult scandal, anunţa atunci Digi 24 la conducerea organizaţiei de tineret a PNL. Unii dintre participanţii la şedinţă au spun că însuşi preşedintele liberal Ludovic Orban a influenţat votul, după ce şi-a arătat susţinerea pentru deputatul Mara Mareş, potrivit Argumentul.

Dacă e să vorbim despre Mara Mareș, ea este fiica regelui cartofului din Ţara Făgăraşului, consilierului judeţean PD-PNL Ioan Mareş, protejat ani de zile de edilul Scripcaru şi modul în care premierul de anul trecut Ludovic Orban  a transferat-o pentru a candida la Bucureşti – după ce Scripcaru a pierdut alegerile la Braşov – pe un loc ce se dorea eligibil dacă PNL obţinea 30% din voturi cum le ceruse preşedintele Iohannis, Mara prinzând primul loc ,,sub lista” de admişi în Parlament. Iată ca acum mult prea apropiata relaţie cu şeful PNL, Orban nu a rămas fără consecinţe benefice tinerei carieriste, ce a devenit secretar de stat.

Mara Mareș a deschis lista PNL Brașov pentru Camera Deputaților la alegerile parlamentare din 2016, scoțându-l de pe liste pe fostul ministru de finanțe Gheorghe Ialomițeanu la ordinul celui care făcea atunci cu adevărat nominalizările, George Scripcaru, un bun prieten cu tatăl Marei Mareș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here