Brașovul, aproape de scenariul roșu, la nici o lună de când ieșise din el. Primarul Allen Coliban: „Așteptăm decizia Prefecturii în legătura cu impunerea de noi restricții”

Pixabay
PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Municipiul Braşov ar putea reintra în scenariul roşu, după ce luni a înregistrat o incidenţă a cazurilor de Covid-19 de 3 la mia de locuitori, conform DSP Braşov.

Municipiul Brașov a avut o incidență sub 3/1000 timp de 23 de zile, iar din 3 februarie au fost ridicate o parte dintre restricțiile impuse de scenariul roșu.

Primarul Allen Coliban a declarat luni că așteptă să fie impuse noi restricții în municipiu.

Astăzi, municipiul Brașov a atins din nou incidența de 3 cazuri la 1000 de locuitori. Așteptăm decizia Prefecturii în legătura cu impunerea a noi restricții, între timp, vă rog să vă protejați, iar dacă faceți parte din categoria a IIa să vă programați la vaccin.

Avem la ora actuală șapte fluxuri, acesta este al treilea centru deschis, și suntem pregătiți să deschidem mai multe în cazul în care Direcția de Sănătate Publică ne va solicita acest lucru. La momentul acesta municipiul Brașov a administrat în jur de 29.600 de doze, dintre care 10.000 sunt doza 2. O dată cu noul centru ne-am crescut capacitatea de vaccinare la 120 de persoane pe zi”, a scris Allen Coliban pe Facebook.

Luni, comunele Cristian şi Sânpetru au fost trecute în scenariul roşu, ca urmare a creşterii incidenţei cumulate a a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în ultimele 14 zile.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here