Medicul Emilian Imbri a rămas dezamăgit după vaccinare: „Am intrat ușor în îngrijorare. Am fost ușor trist”

Digi24
PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Medicul Emilian Imbri, manager al Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Capitală, spune că nu a avut reacții foarte ”zgomotoase” după ce a fost vaccinat anti-COVID-19 și s-a declarat ”ușor trist” de felul în care a răspuns organismul său după administrarea serului împotriva noului coronavirus. Asta pentru că specialiștii spun că reacțiile mai puternice, apărute mai ales după rapel, sunt un semn că sistemul imunitar reacționează și produce anticorpii necesari pentru protecția de infecția cu coronavirus.

Mi s-a spus că după prima doză de vaccin, se introduce practic acest «manechin», dacă vreți, această imitație a unei părți din virus în organism și organismul nu reacționează. De exemplu, eu nu am reacționat. Nu că n-am avut niciun simptom, n-am schițat nici măcar acolo, o brumă de anticorp, doi-trei anticorpi, să zic că răspunde organismul.

 Am intrat ușor în îngrijorare: Domnule, chiar așa de areactiv pot să fiu? Să fiu eu printre cei 5 la sută la care nu are niciun efect acest vaccin? Am fost ușor trist, vă spun sincer.

Mi-am făcut și eu o testare, să văd, o dozare de anticorpi. Nu vă spun, că mi-e și rușine, în sensul că mă situez pe undeva pe la un nivel 9 – 9,5, față de colegii mei, care au ajuns la 60 – 70 nivelul meu de anticorpi!

Nu durează mai mult de 24 de ore. După 24 de ore le-a trecut. Cu febră 38, cu dureri, chiar s-au speriat, au spus: domnule, uite ce urâtă treabă! Ei, la ei, bineînțeles, nivelul de anticorpi a fost mai mare. Deci, e clar o legătură între modul în care reacționezi și cum se pregătește organismul să te apere pentru viitor”, a declarat Emilian Imbri pentru Digi 24.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here