McDonald’s face angajări la Brașov. A început construcția unui nou restaurant

Pixabay
PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

McDonald’s a început construcția unui nou restaurant în Brașov, lângă Coresi Shopping Resort.

“McDonald’s este alături de tine pentru a-ți găsi jobul care ți se potrivește. Pe lângă traininguri de specialitate și oportunitățile de dezvoltare personala si profesionala, vei beneficia de un salariu atractiv și bonusuri în funcție de rezultate.

Avem colegi de toate vârstele și cu interese diferite, cu siguranță vei găsi pe cineva de care te vei apropia negreșit. Oricine  își dorește un job alături de prieteni este binevenit la McDonald’s. Punem preț pe angajații noștri și le oferim un program flexibil, diferite recompense prin campaniile nationale de motivare, variante prin care își pot mări veniturile și posibilitatea de a avansa rapid în echipă.

Suntem unul din cei mai mari angajatori din țară, cu o echipă de peste 5.000 de angajați, in 27 de orase, cu planuri ambitioase de extindere in fiecare an. Suntem pasionați de tehnologie și investim în tot ceea ce înseamnă digitalizare, pentru a îmbunătăți confortul și experiența clienților în restaurante. Printre inițiativele noastre preferate de anul trecut se numără angajamentul pentru un viitor mai sustenabil, prin care ne propunem să înlocuim ambalajele de plastic cu variante mai prietenose cu mediul, precum și activitățile de implicare în comunitate, prin care am reușit și în 2020 să rămânem alături de cei din jurul nostru și să oferim meniuri și cafele calde tuturor celor din Linia Întâi, care au ținut România în mișcare în perioada dificilă, dar și persoanelor în carantină instituționalizată”, scrie Biz Brașov.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here