Chelneriță angajată ca inginer la Apele Române. Recorder a scos totul la iveală- DNA a descins acolo

Pixabay
PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

O tânără care a lucrat ca ospătăriţă, apoi a fost manager de cafenea, manichiuristă a ajuns de ceva zile angajată la Primăria Vatra Moldoviţei. Asta nu e tot, pentru că mai nou, aceasta este cel mai nou angajat al Administraţiei Bazinale de Apă Prut-Bârlad iar jurnaliștii de la Recorder au mers pe firul apei ca să afle după ce criterii a fost recrutată, într-o funcţie cheie, o tânără fără minime cunoştinţe cerute de locul de muncă. În videoclipul de mai jos reiese întreaga poveste.

Conform surselor Recorder, Direcția Națională Anticorupție a descins, astăzi, la sediul Administrației Naționale “Apele Române” (ANAR), după dezvăluirile noastre legate de numirile politice de la această instituție. Potrivit acelorași surse, au fost ridicate documente care au legătură cu angajările din ultima perioadă. Contactat de Recorder, directorul general interimar al ANAR nu a confirmat, dar nici nu a infirmat informația, trimițându-ne la purtătorul de cuvânt. Acesta s-a limitat să spună că “la solicitarea organelor de urmărire penală, ANAR a predat o serie de înscrisuri”.

Tot astăzi, premierul Florin Cîțu a reacționat după materialul Recorder și a anunțat că va trimite Corpul de Control la Apele Române.
De asemenea, Tánczos Barna, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, a declarat că în maximum două săptămâni va face „o analiză punctuală pe numirile de la Apele Române”.
Recorder va urmări evoluția acestor controale“, scrie Recorder pe Facebook.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here