Studenții străini de la UMF Cluj, tratați cu nepăsare. Universitate a decis să nu-i vaccineze, deci nu pot face practică în spitale: “Ne-au spus că nu mai sunt vaccinuri”

Pixabay
PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Studenții străini de la UMF Cluj sunt furioși pentru că Universitatea a decis ca ei să nu fie vaccinați anti-Covid-19, ceea ce nu le permite să participe la practica clinică.

Problema este ca facem cursurile doar online. Facultatea ne-a promis că, după ce vine vaccinul, vom putea sa începem cursurile în sistem hibrid, cu partea teoretică online și cea practică în spital.  Deci o mulțime de persoane s-au înscris pentru a face vaccin.

Acum, facultatea ne-a comunicat că nu mai sunt vaccinurile pentru noi, dar aproape 100% dintre studenți români s-au vaccinat deja. Deci studenții în limba româna vor putea sa înceapă practica în februarie, dar noi, studenți din străinătate, nu. Trebuie sa știți că Facultatea ne-a promis pentru semestrul întâi două săptămâni la clinica, și la final nu am făcut nimic”, a relatat un student pentru Știri de Cluj.

UMF Cluj este singura universitate care face diferența între studenți.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here