Primarul din Alba Iulia spune că a fost amenințat: “Am aflat din presă că mi s-a făcut plângere penală”

Facebook
PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleşa, care spune că a aflat din presă că i s-ar fi făcut plângere penală pentru că nu a semnat contractul pentru delegarea serviciului de transport public local, susţine că acest lucru ar fi provocat de faptul că ar deranja pentru că vrea “transparenţă totală” în cheltuirea banilor și spune totodată că ar fi fost ameninţat şi supus unor presiuni.

Am aflat, astăzi, din presă, că mi s-a făcut plângere penală. Motivul pentru care s-a ajuns aici e halucinant: deranjez pentru că vreau transparenţă totală în cheltuirea milioanelor de euro pentru susţinerea transportului local din Alba Iulia. Astfel, împreună cu colegii din primărie, am început să evaluăm serios impactul bugetar pe care îl va avea noul contract de delegare a serviciului de transport public local”, a transmis într-un comunicat transmis, marţi, AGERPRES, de primarul Gabriel Pleşa, arată Știrile Transilvaniei.

Primarul a mai afirmat că nu va răspunde public “ameninţărilor primite în ultima perioadă, public sau voalat”, din cauză că nu ar fi semnat contractul pentru delegarea serviciului de transport public local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here