Salvamontistă voluntară, agresată fizic pe pârtia de la Șugaș Băi de tatăl unei fetițe

Pixabay
PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

O salvamontistă voluntară a fost agresată fizic de tatăl unei minore, pe pârtia de schi de la Șugaș Băi. Conform reprezentanților Serviciului Public Salvamont Covasna, conflictul s-a iscat sâmbătă, 23 ianuarie. După ce s-a dezechilibrat, salvamontista ar fi lovit minora, iar din acest motiv tatăl aceia ar fi devenit violent.

„Pe data de 23 ianuarie s-a întâmplat un incident nefericit pe pârtia de schi de la Șugaș. În timpul patrulării salvamontiștilor pe pârtia de schi un salvamontist voluntar de sex feminin, ca urmare a căzăturii, a acroșat o fetiță de 8 ani, cauzând căderea acesteia. Tatăl fetiței, prezent la locul faptei, a agresat fizic salvamontistul voluntar. Regretăm accidentul produs pe pârtie și ne delimităm de orice act de violență, în special lovirea unei persoane aflate în timpul serviciului. Mai departe ține de persoana în cauză, dacă dorește sau nu să depună plângere”, a declarat Leonid Moscviciov, șeful Serviciului Public Județean Salvamont Covasna

Un martor spune că bărbatul ar fi lovit-o cu piciorul pe tânăra salvamontistă. Pe de altă parte, jandarmii care erau de serviciu spun că nu au văzut vreun conflict, însă în urma discuțiilor cu cei prezenți, părțile implicate au fost îndrumate să depună plângere la poliție.

„Jandarmii erau în misiune la momentul sesizării, dar când au ajuns la fața locului nu au constatat existența unui conflict între cele două persoane. Au luat la cunoștință faptul că în timp ce schia, doamnei i s-au desfăcut legăturile, s-a dezechilibrat, iar în urma dezechilibrului a căzut și a acroșat o minoră care schia împreună cu tatăl acesteia. Ca măsură, jandarmii au îndrumat cele două părți să depună plângere la organele competente pentru cercetarea aspectelor invocate de una, cât și de cealaltă parte”, a spus purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Covasna, Ionel Mănăilescu, pentru Covasna Media.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here