Studentă din Sibiu refuzată la vaccinare, deși avea programare. ”Este cuvântul meu împotriva cuvântului unui sistem corupt care face lucrurile pe sub mână”

Pixabay
PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Anomaliile privind programarea pentru vaccinarea împotriva SARS CoV2 se țin lanț la Sibiu. O tânără din Sibiu, studentă la Facultate de Medicină, reclamă faptul că i s-a refuzat vaccinarea deși avea programare validată în platforma națională pentru duminică, la Centrul de Vaccinare la Avrig. Tânăra a fost nevoită să parcurgă degeaba peste 50 de kilometri pe motiv că, în momentul verificării făcută pe personalul centrului din Avrig, programarea sa figura ca fiind ”anulată”.

Am simțit o incredibilă ușurare că urma să mă vaccinez, simțeam că lucrurile încep să devină încetul cu încetul la normal și că poate frica față de acest virus va dispărea. Ajunsă la Avrig, mi-am pregătit foaia cu dovada confirmării programării și buletinul. O văd pe domnișoara care se ocupa de lista cu programări că scanează de 2-3 ori lista fără să mă găsească. Contrariată, da un telefon către directorul centrului de vaccinare de la Avrig. Bărbatul îi spune că nu se poate sa mă vaccinez din moment ce nu figurez pe listele lor. Le zic că înțeleg situația, că probabil este o eroare de sistem, însă vreau sa o rezolvam astfel încât să reușesc să mă vaccinez. Bărbatul de la telefon ii spune domnisoarei cu listele că vrea să vorbească cu mine. Îmi spune că nu mă pot vaccina, că nu sunt programata. mă supăr, deoarece am o confirmare în față care scrie negru pe alb ora și locul la care sunt programata. Incepe sa ridice tonul spunând că nu este vina lui că nu apar eu in sistem. Închid telefonul spunând că îl aștept să vina sa rezolvam situația. La scurt timp după ce închid telefonul, vine o asistenta care îmi spune sa verific platforma cu programările. Uimită, vad că statusul programării este “anulat”.

Îi spun că nu am anulat niciodată această programare, altfel nu mai străbăteam drumul de la Sibiu la Avrig sa mă vaccinez. Insistă pe aceeași idee cum că aș fi anulat-o, explicandu-mi într-un mod arogant și superior ce înseamnă anulat. O rog sa se oprească din a insista pe aceasta idee, însă refuză și îmi spune că oricum ar fi, oricine ar fi anulat programarea, ideea de baza este aceeași: că nu o să desfacă nimeni un flacon de vaccinuri pentru mine sa mă vaccinez in aceasta zi, ar fi o risipa și nu e vina lor, e vina mea, așa că am plecat dezamăgită și resemnată din acel centru, fiindcă mi-am dat seama că este cuvântul meu împotriva cuvântului unui sistem corupt care face lucrurile pe sub mână.

Ce mă doare în situația asta este că probabil voi prinde loc la vaccinare abia în primăvara, în condițiile in care colegii mei de la medicină vor intra in spital cu un oarecare scut de apărare, iar eu cu mâinile goale împotriva acestui virus”, a povestit tânăram citează Știri de Sibiu.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here