Sibiu: Mica Unire sărbătorită prin poveşti româneşti la Teatrul Gong

Foto: Facebook / Teatrul GONG Sibiu
PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Teatrul pentru Copii şi Tineret “Gong” Sibiu prezintă duminică, 24 ianuarie, de la ora 11:00, spectacolul “Sarea-n bucate” după Petre Ispirescu. Evenimentul a fost special programat pentru a marca Ziua Unirii Principatelor Române.

“Mica Unire din 24 ianuarie 1859 a fost primul pas spre România de azi. Suntem bucuroşi să marcăm această sărbătoare naţională printr-o poveste populară despre dragoste, în diferitele ei forme.”, a declarat Adrian Tibu, managerul Teatrului pentru Copii şi Tineret din Sibiu.

“Sarea în bucate” este o adaptare după basmul cules de Petre Ispirescu, în regia Mihaelei Grigoraş. În producţia teatrului sibian lumea fantastică se întrepătrunde cu lumea reală cu ajutorul Menestrelului, într-o aventură minunată ce vorbeşte despre iubire, adevăr şi prietenie. Din distribuţia acestui spectacol fac parte actriţele Mihaela Grigoraş şi Monica Baldea. “Sarea-n bucate” este unul dintre cele mai apreciate spectacole ale teatrului sibian, cu peste 200 de reprezentaţii jucate atât pe scena de la Sibiu, cât şi în Azerbaidjan, India, Spania şi SUA. Spectacolul are o durată de 50 de minute şi este recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani.

Accesul publicului se face pe baza biletelor puse în vânzare online, pe teatrulgong.ro, în limita a maxim 30% din numărul de locuri disponibile, ca măsură de siguranţă sanitară. Preţul unui bilet este de 12 lei, tarif unic cu opţiune flexibilă, pentru a permite anularea locului şi relocarea acestuia pentru un alt spectacol al teatrului, o singură dată, în limita locurilor disponibile în momentul cererii, astfel încât spectatorii să se poată bucura fără griji de evenimente culturale. Cererea de anulare a unui bilet flexibil se poate face la sediul teatrului sau prin telefon, dar nu mai târziu cu 15 minute înainte de ora de începere a evenimentului, aşa cum apare aceasta tipărită pe bilet, fără a specifica detalii despre motivul anulării. Rezervarea unui alt loc la un eveniment în următoarele 6 luni, de la data înregistrării celui anulat, este valabilă doar prin prezentarea biletului flexibil în format tipărit. Pentru mai multe detalii, puteţi folosi numărul de telefon 0269 210 906.

Accesul în teatru este permis numai în condiţiile unui triaj observaţional, ce presupune măsurarea temperaturii fiecărui vizitator/spectator. La intrarea în teatru, este obligatorie folosirea dezinfectanţilor pentru mâini. Masca de protecţie este obligatorie pe toată durata vizitei atât în interiorul, cât şi în exteriorul, teatrului. Toate spaţiile teatrului sunt dezinfectate în mod sistematic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here