Salvamont a intervenit la zeci de accidente pe pârtiile din Poiana Brașov în weekend

Foto Facebook Salvamont Poiana Brașov
PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Serviciul Public Local Salvamont Brașov a intervenit, ieri, pentru acordarea de prim ajutor și transport la baza muntelui, în cazul a 8 persoane care s-au accidentat, iar astăzi, în cazul altor 11 turiști răniți.

Dintre persoanele accidentate ieri, cinci au avut nevoie de investigatii de specialitate, fiind predate echipajelor de la Ambulanță și SMURD, iar dintre cele rănite ieri, tot cinci au fost preluate de echipajele SAJ/SMURD.

„Si ultima zi din weekend a adus un numar mare de evenimente pe partiile din Masivul Postavaru.

Astazi, 17.01.2021, Serviciul Public Local Salvamont Brasov a fost solicitat sa intervina in 11 cazuri in care turistii s-au accidentat in timp ce practicau sporturile de iarna in Poiana Brasov. Dupa ce li s-a acordat primul ajutor, acestia au fost transportati in siguranta la baza muntelui. Pentru 5 dintre persoanele accidentate a fost nevoie si de interventia echipajelor SMURD/SAJ, pentru investigatii suplimentare.
De la debutul sezonului de schi, salvamontistii din Poiana Brasov au intervenit in 88 de cazuri, implicand 89 de persoane care s-au accidentat, ratacit sau care au trebuit sa fie evacuate. Practicarea sporturilor de iarna presupune responsabilitate, atat pentru siguranta proprie, cat si pentru a celor din jur!, au scris reprezentanții Salvamont Poiana Brașov.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here