În plină criză de COVID-19, Spitalul Clinic Județean Sibiu a renunțat la 200 de paturi

Fotografie Pixabay
PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

De la un număr total de 1054 de paturi pentru spitalizare, Spitalul Clinic Județean Sibiu a ajuns în ianuarie la 827 de paturi, mai puțin cu peste 200 de locuri, potrivit noii structuri avizată de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Sibiu. Din cele 827 de paturi, un număr de 252 sunt în ”zona roșie Covid”,

Florin Neag, noul manager interimar, spune că are ca obiectiv principal ”gestionarea eficientă a pandemiei coroborată cu continuarea dezvoltării infrastructurii și serviciilor spitalului”.

Conform structurii organizatorice avizate de către Direcția de Sănătate Publică Sibiu, SCJU Sibiu are un număr total de 827 de paturi dintre care: 252 în zona roșie Covid-19 (222 pe secții, 28 ATI și 2 ATI Obstetrică Ginecologie) și 575 de paturi în zona verde. În zona roșie sunt cuprinse următoarele secții/pavilioane: Pavilion Medicala (secțiile Medicala I, Medicala II, Gastroenterologie), Secția Boli Infecțioase cu pavilioanele infecțioase, dermatologie si oftalmologie), modulele ATI Covid și zona Covid din Blocul Materno Infantil”, a declarat Decebal Toderiță, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență Sibiu, arată Știri de Sibiu.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here