Un harghitean i-a dat mită unui poliţist 500 lei şi o sticlă cu pălincă

Fotografie Pixabay
PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

Harghitean în vârstă de 40 ani a fost oprit în trafic de un agent din cadrul IPJ Harghita, conducând un autovehicul neînmatriculat și fără permis de conducere, cum avea să se dovedească deîndată ce i s-au cerut actele la control. Cu gândul să-l îmbuneze pe polițist și să-l determine să renunțe la cercetări, bărbatul i-a oferit 500 lei şi un litru de palincă, fiind prins în flagrant de ofiţerii anticorupție.

Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Harghita, a trimis un comunicat de presă în care spune că agentul de poliţie din cadrul IPJ Harghita s-a prezentat la sediul Serviciul Judeţean Anticorupţie (SJA) Harghita şi a formulat un denunţ, din care rezulta că în timp ce îşi exercita atribuţiile de serviciu, a oprit în trafic un bărbat de 40 ani, care conducea un autovehicul neînmatriculat şi fără a avea permis de conducere, motiv pentru care i-a întocmit dosar penal.

După două zile, bărbatul l-a contactat pe polițist, spunându-i că face „orice” şi „îi oferă bani sau bunuri, pentru a nu continua cercetările”.

Inculpatul este cercetat acum pentru comiterea infracţiunilor de dare de mită, conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here