Șeful Poliției Mureș, Dumitru Bîltag, și-a dat în judecată propria instituție după ce colegii l-au înregistrat de radar conducând cu 100 km/h în localitate

Foto Pixabay
PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Șeful Inspectoratului de Poliție al Județului Mureș, comisar șef Dumitru Bîltag (46 de ani), a dat în judecată instituția pe care o conduce, cerând în instanță să-i fie anulată sancțiunea dată după ce subordonații săi, polițiștii mureșeni de la Serviciul Rutier, l-au înregistrat pe radar conducând cu peste 100 de kilometri/oră în localitate.

Șeful Inspectoratului de Poliție Județean Mureș a fost filmat în timp ce conducea cu peste 100 km/h într-o localitate din județul Mureș, în 20 iunie 2020, puțin după miezul nopții. În momentul în care a realizat că are de-a face cu şeful IPJ Mureş, Dumitru Bîltag, unul dintre poliţiştii din maşină a început să filmeze aparatul radar cu telefonul şi să comenteze imaginile. Potrivit acestuia, superiorul său circula cu peste 100 de kilometri în localitate şi nu a oprit la semnalele poliţiştilor de la Rutieră”, scrie MSNEWS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here