Bistrița-Năsăud: două mașini înfipte în șanț în nici 2 ore. Un bebeluș se află printre victime

ISU BN
PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

Două accidente rutiere au avut loc, din cauza zăpezii, pe drumurile din județul Bistrița-Năsăud, în nici două ore.

Unul a fost la Teaca, unde un bebeluș și părinții săi au ajuns la spital.

Modulul SMURD de la Punctul de Lucru Lechinta și un echipaj SAJ BN intervin în localitatea Teaca la un accident rutier – afirmativ autoturism răsturnat în afară părții carosabile.

Din primele informații, în autoturism se aflau doi adulți și un minor care au reușit sa iasă din mașină. Intervenția este în dinamica. ISU BN

Echipajele de intervenție au găsit la locul indicat 3 victime, doi adulți și un minor (copil sub 2 ani de zile).

Tatăl a fost preluat de echipajul SAJ BN, iar mama și copilul au fost preluați de echipajul de prim ajutor SMURD. Victimele vor fi transportate la spital pentru investigații medicale amănunțite”, transmite ISU Bistrița-Năsăud.

Un al accident a fost în localitatea Herina. O mașină s-a răsturnat și două persoane au rămas blocate.

Echipajul de terapie intensiva mobilă SMURD, un echipaj de pompieri cu autospeciala de descarcerare și un echipaj SAJ BN intervin în localitatea Herina la un accident rutier – afirmativ autoturism răsturnat.

Persoanele sunt conștiente. Intervenția este în dinamica. Echipajul de prim ajutor SMURD de la Punctul de Lucru Lechinta a ajuns primul la locul solicitării și a procedat la extragerea în condiții de siguranță a celor doua femei rămase blocate în autoturism.

Victimele – în vârstă de aproximativ 30 de ani, respectiv 50 de ani au fost predate conștiente echipajului de terapie intensiva mobilă SMURD, respectiv echipajului de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița – Năsăud.

Victimele erau blocate intre elemente de caroserie, dar au putut fi extrase în condiții de siguranță fără a fi nevoie de îndepărtarea elementelor de caroserie.

Cele doua victime erau stabile hemodinamic si respirator si au fost transportate la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale amănunțite”, a raportat ISU Bistrița-Năsăud.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here