Aeroportul din Brașov e aproape gata. Ce salariu are Mihai Sturzu, artistul-pilot de la WizzAir

Fotografie Facebook Mihai Sturzu
PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Aeroportul din Brașov este aproape gata și după spusele autorităților în iunie 2021 ar trebui să aibă loc primul zbor.

Brașoveanul Mihai Sturzu a devenit cunoscut în Romania de pe vremea formației HI-Q, iar mai apoi s-a remarcat cu politica și acum s-a reprofilat, fiind pilot la compania Wizz Air.

Cântărețul pilot a fost de multe ori contestat și oamenii s-au întrebat adeseori de ce a ales domeniul aviației dacă avea toată faina ca artist. Nu mai e un secret că orice pilot și membru din staff-ul firmelor de aviație au salarii imense, așa că din declarația de avere a lui Mihai Sturzu reiese și ce l-a motivat să renunțe la muzică. Mihai Sturzu susține în declarația de avere de pe 2019 că a câștigat suma de 77.510 lei și 3.649 euro, ceea ce înseamnă că a avut un venit lunar mediu de 6.450 lei si 300 euro, citează haihuiin2.

Mihai Sturzu deţine patru terenuri agricole, un apartament în Braşov şi o casă de locuit în comuna vâlceană Lădeşti. În conturi, Sturzu are aproximativ 40.000 de euro. El a acordat trei împrumuturi unor persoane fizice, totalul fiind unul de 156.000 euro şi 19.000 de dolari, adică aproximativ 170.000 de euro. Sturzu are şi el un credit la o bancă, în valoare de 179.657 de lei. În aceeași perioadă el a mai încasat 3.651 de lei din drepturi de autor, arată și ȘtirileKanalD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here