Sistemul de balizaj al Aeroportului Internațional Brașov, unic în România

Foto: Adrian Ioan Veştea / Facebook.
PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com
Aeroportul Internațional Brașov va dispune de primul sistem de balizaj cu lămpi pe sistem LED din România, ceea ce asigură o fiabilitate mai mare în funcţionare şi un consum redus de curent.
Lucrările de execuţie a balizajului şi a firului director pe ambele direcţii pentru pista Aeroportului Internațional Braşov-Ghimbav sunt foarte avansate, în momentul de faţă, fiind deja realizate aproximativ 90% din acestea.
”Mă bucur că putem fi deschizători de drumuri în ceea ce priveşte funcţionalizarea sistemului de balizaj. Comanda întregului sistem de balizaj se va realiza prin intermediul unui echipament de tip touchscreen, urmând să existe comenzi separate pentru fiecare segment de lumini. Aeroportul nostru, care va fi al treilea la nivel naţional din punctul de vedere al lungimii pistei şi al dimensiunii terminalului, va dispune de tehnologii de ultimă generaţie pe toate componentele sale. Aceste lucrări au termen de finalizare sfârşitul lunii martie a acestui an, iar ulterior vom face o verificare din zbor a modului cum funcționează sistemul de balizaj”, a declarat Adrian Veștea, președinteel CJ Brașov, pe pagina sa de Facebook.
PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here