Milioane de oameni renunță la WhatsApp. Signal e noua aplicație care îi ia locul

Foto Pixabay
PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

WhatsApp este cea mai populară aplicație de comunicare de pe planetă, cu peste două miliarde de utilizatori care o folosesc pentru mesagerie. După ce a fost cumpărat de Facebook în 2014, serviciul a popularizat utilizarea criptării end-to-end în comunicațiile de zi cu zi, introducându-l ca implicit pentru mesagerie în 2016.

Acum, Open Whisper Systems există ca Signal Messenger, LLC și face parte din Signal Foundation. Acest rebranding a făcut ca fundația să depună mai mult efort în propria aplicație. Practic, Signal este mult mai accesat acum decât WhatsApp, pentru că oferă comunicări sigure pe deplin și ușor de utilizat în sine și are mesagerie directă și de grup, precum și chat audio și video one-to-one.

Aceste nu sunt singurele avantaje pe care le are Signal Messenger. În comparație cu Whatsapp, Signal are mesaje care dispar, care sunt șterse automat după o anumită perioadă de timp, profiluri criptate, un comutator de tastatură incognito pentru Android și copii de siguranță.

Signal are, de asemenea, o gamă ceva mai largă de clienți și este dedicat pentru utilizatorii de desktop Linux.

Faptul că WhatsApp este o platformă mai mre, este și mai predispusă la atacuri și spargere de conturi și ar putea dura mai mult până când vor fi detectate vulnerabilități periculoase. Orice aplicație poate și va suferi în cele din urmă vulnerabilități – Signal a rezolvat câteva dintre ele.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here