Centre vaccinare Brașov. Cinematograful Popular va fi transformat. Flavia Boghiu a spus când va fi gata

Foto Facebook
PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Viceprimarul Brașovului Flavia Boghiu a anunțat că și Cinematograful Popular va fi transformat în centru de vaccinare anti-COVID, dar după recepția lucrărilor de renovare.

Deocamdată, cele patru centre unde se vor afla cele 16 puncte de vaccinare sunt în pregătire, ambiția autorităților locale fiind ca Brașovul să fie primul municipiu mare din România care demarează etapa a doua a vaccinării anti-COVID.

Având în vedere amploarea acestei acțiuni, pentru buna sa desfășurare, va fi nevoie de organizare și respectarea regulilor. O programare neonorată ține blocat intervalul de timp respectiv, luând șansa altcuiva de a beneficia de vaccin într-un timp cât mai scurt. În această luptă trebuie să facem front comun. Autoritățile au responsabilitatea identificării, amenajării și dotării spațiilor și responsabilitatea de a organiza procese bine stabilite, care să funcționeze cât mai bine pentru cei care se vaccinează. În același timp, ca cetățeni, trebuie să ne informăm din sursele corecte, să ne programăm și să ne prezentăm la data, ora și centrul ales pentru vaccinare”, mai spune Flavia Boghiu.

Printre punctele de vaccinare vor fi: Căminul pentru persoane Vârstnice, de pe str. Gladiolelor, Sala Sporturilor, de pe b-dul Gării, şi fostul punct termic de pe strada Gloriei. Va fi amenajat și fostul cinematograf Popular, Aleea După Ziduri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here