Zeci de accidente pe pârtiile din Poiana Brașov, în weekend. Salvamont a intervenit

Foto Facebook Salvamont Poiana Brașov
PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Salvamontiştii din Poiana Braşov au intervenit în weekend la 10 cazuri de turişti accidentaţi pe pârtiile de schi şi de săniuş din staţiune.

În ciuda pandemiei de COVID-19, pârtiile sunt pline, iar de la începutul anului și a sezonului de schi, salvatorii montani au intervenit la 42 de cazuri care au vizat 43 de persoane.

Echipajul SMURD  a fost nevoit să intervină la trei dintre cele 10 cazuri din weekendul 9-10 ianuarie și a transportat pacienții de urgență în unități medicale pentru investigații speciale.

Odata cu finalul perioadelor de concedii si vacante, s-a mai relaxat si traficul pe partiile de schi din Masivul Postavaru. Acest lucru a facut ca astazi, 10.01.2021, Serviciul Public Local Salvamont Brasov sa fie solicitat sa intervina in 3 cazuri de turisti accidentati in timp ce se aflau pe partiile de schi sau sanius. Pentru 2 dintre aceste persoane a fost nevoie si de interventia echipajelor SMURD. De la deschiderea sezonului de schi din Poiana Brasov, salvatorii montani au intervenit in 42 de cazuri, care au vizat 43 de persoane.

Practicarea sporturilor de iarna presupune responsabilitate, atat pentru siguranta proprie, cat si pentru a celor din jur“, a scris pe Facebook Salvamont Poiana Brașov.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here