Alexandru Sinea, șeful DSP Alba, s-a vaccinat anti-COVID-19. Nu am nici semnal mai bun la telefon și nici nu prind bulgarii fără antenă

Foto Facebook
PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Alexandru Sinea, șeful Direcției de Sănătate Publică (DSP) Alba, s-a vaccinat luni cu prima doză din vaccinul anti-COVID-19.

“Nu am nici semnal mai bun la telefon și nici nu prind bulgarii fără antenă! Lăsând gluma la o parte, n-am stat pe gânduri și azi m-am vaccinat anti-COVID. Ca și director al DSP Alba am beneficiat de vaccin conform strategiei naționale de vaccinare care, în faza I, se adresează în primul rând cadrelor medicale, dar și ”j) personalului din serviciile de sănătate publică, și anume din Institutul Național de Sănătate Publică, Direcțiile de Sănătate Publică.

Este datoria mea de cetățean, fiu, tată și persoană publică direct implicată în lupta cu COVID-19 să fac tot posibilul să mă protejez și să le transmit celor apropiați mesajul că, la momentul actual, vaccinul este singura soluție.

Am parcurs niște luni foarte grele, probabil vor mai veni alte câteva luni grele dar măcar acum putem vedea luminița de la capătul tunelului”, a transmis Alexandru Sinea, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here