No. Thirtytree. Lansare inedită în segmentul foto-video

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

In toamna asta avem parte de o surpriza inedita in segmentul foto-video. Pe 3 Noiembrie, incepand cu ora 15:00, Strada Ion Minulescu 67-93, București 31216, are loc lansarea oficiala a unui nou loc #concept numit No. Thirtytree #No30.

Platoul No. Thirtytree #No30 este un concept care imbina perfect designul new age, cu sentimentul de functionalitate si aerul funky, motto-ul lor fiind chiar “Experience the perfect synergy.” (,,Experimenteaza sinergia perfecta.”)

Ideea a pornit de la nevoia tuturor in momentul prezent de a gasi un loc unde sa lucrezi, dar sa te poti si relaxa si in acelasi timp sa-i poti da o utilitate reala, cu rezultate la cele mai inalte standarde obtinute intr-un mediu diferit fata de cel clasic, totul bine gandit si ingenios asezat intr-un spatiu generos de peste 150mp.

De la camera de relaxare dotata cu activitati interactive pentru momentele in care vrei sa te deconectezi (PlayStation/Cards/Board Games,etc), la camera principala de creatie, de punere in aplicare a diverselor proiecte, unde gasesti tot ce iti trebuie pentru o sedinta foto #profesionala, incapere care poate foarte usor deveni o sala de proiectie unde poti sa vizionezi filme, seriale sau chiar proiectele finalizate de tine la o scara mai mare prin proiectorul montat tot aici. In acelasi spatiu gasesti si o bucatarie, ce vine in intampinarea celor care vor sa transforme #feel-ul de studio intr-unul de #homesweethome.

Toate aceste beneficii il fac sa se transforme intr-un spatiu intr-adevar #multifunctional ce poate fi usor folosit pentru: team building-uri, “un alt fel de conferinte”, workshop-uri, platou de filmare, studio foto, party space (underground party, product launch party, etc), chiar cinema si multe altele.

Inca de la intrare observi cum spatiul imbina perfect stilul industrial cu cel indreptat spre natura, prin faptul ca au introds palmieri ca element principal de design, element pe care il gasim si in logo-ul lor. Chiar si modul in care este decorat spatiul te trimite intr-o atmosfera de vacanta, tema adoptata fiind #conceptualindoorjungle #tropicaldesign.

No.30 este clar un mix perfect, un mod fresh, interactiv de a face #business, un #must in scena foto-video din Romania. Asa ca, ne vedem pe 3 Noiembrie, pe Strada Ion Minulescu 67-93, București , incepand cu ora 15:00, la lansarea conceptului unde te vor astepta multe surprize.

Mai multe detalii pe: https://instagram.com/no.thirtytree?igshid=11ilxl54o42th

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here