Polițiștii au fost la datorie de sărbători. Au fost aplicate amenzi de peste 3 mil. lei

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

În ziua de 28 aprilie a.c., polițiștii au intervenit la 2.435 de evenimente, pentru a oferi ajutor celor aflați în nevoie sau pentru a menține liniştea şi ordinea publică. Cea mai mare parte a acestora, respectiv 2.049, au fost sesizate prin 112.

Polițiști au acționat în sistem integrat, alături de alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru siguranța cetățenilor și liniștea comunităților.

Astfel, au fost constatate 653 de infracţiuni, 88 de persoane fiind surprinse în flagrant delict.

De asemenea, au fost depistate 3 persoane urmărite național sau internațional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 19 măsuri preventive.

Pentru abaterile de la normele contravenţionale, poliţiştii au aplicat 2.842 de sancţiuni, a căror valoare se ridică la 1.061.000 de lei, iar ca măsuri complementare, au confiscat sau indisponibilizat bunuri de aproape 3.000 de lei.

În trafic, poliţiştii rutieri au acționat cu 269 de aparate radar pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 118 infracțiuni la regimul rutier. Totodată, au fost reținute 266 de permise de conducere și retrase 36 de certificate de înmatriculare.


În ziua de 29 aprilie a.c., polițiștii au intervenit la 2.947 de evenimente, pentru a oferi ajutor celor aflați în nevoie sau pentru a menține liniştea şi ordinea publică. Cea mai mare parte a acestora, respectiv 2.442, au fost sesizate prin 112.

Polițiștii au acționat în sistem integrat, alături de alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru siguranța cetățenilor și liniștea comunităților.

Astfel, au fost constatate 774 de infracţiuni, 119 persoane fiind surprinse în flagrant delict.

De asemenea, au fost depistate 9 persoane urmărite național sau internațional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 27 de măsuri preventive.

Pentru abaterile de la normele contravenţionale, poliţiştii au aplicat 4.223 de sancţiuni, a căror valoare se ridică la aproape 1.600.000 de lei, iar ca măsuri complementare, au confiscat sau indisponibilizat bunuri de peste 1.000 de lei.

În trafic, poliţiştii rutieri au constatat 155 de infracțiuni. Totodată, reținut 385 de permise de conducere și retras 66 de certificate de înmatriculare.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here