Trei săptămâni în care te mai poţi înscrie ca alergător la Maratonul Internaţional Sibiu 2019

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

Au rămas trei săptămâni în care doritorii se pot înscrie ca alergători pentru una din cele 40 de cauze participante la cea de-a opta ediţie a Maratonului Internaţional Sibiu, termenul limită fiind 13 mai 2019, ora 23,59.

Amintim că, în acest an, evenimentul va avea loc în data de 1 iunie. Tradiţia de a alerga în ultima sâmbătă din mai a fost schimbată, pentru a le permite tuturor celor care vor să participe şi la alegerile europarlamentare, şi la maraton, s-o poată face în voie.

În 2019, sunt aşteptaţi să ia startul şi să alerge pe unul dintre cele mai frumoase trasee de şosea din România în jur de 5.000 de alergători, amatori şi profesionişti, adulţi şi copii. De asemenea, menţionăm că cei care ar vrea să participe, dar nu vor putea fi la Sibiu în ziua maratonului, o pot face în orice colţ al lumii (mai multe detalii despre participarea din diaspora aici).

În materie de curse, noutatea acestei ediţii o reprezintă Squad Race, cursă dedicată tinerilor cu vârste cuprinse între 13-17 ani.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.comvivacredit.ro

În acest an, doritorii sunt invitaţi să se înscrie la următoarele curse:

Crosul Visma (5 km);

Zacaria 10k (10 km);

Maratonul Continental (42 km);

Semi Maraton (21 km);

Marquardt TeamRun (ştafetă 4×5,3km);

Squad Race (2,7 km).

În cazul copiilor, aceştia pot fi înscrişi la una din cele 4 categorii de vârstă:

4-5 ani – 400 m

6-7 ani – 800 m

8-9 ani – 1200 m

10-12 ani – 1600 m

Pentru mai multe informaţii despre curse, cauze şi eveniment, vă rugăm să accesaţi site-ul maratonsibiu.ro şi pagina de facebook Maratonul Internaţional Sibiu.

***

Maratonul Internaţional Sibiu 2019 este un eveniment sportiv de strângere de fonduri pentru cauze din comunitatea locală, organizat de Fundaţia Comunitară Sibiu, alături de Clubul Sportiv Comunitar Sibiu, Grey Projects şi partenerul principal tradiţional Visma Software.

Prin intermediul Maratonului Internaţional Sibiu ne propunem să susţinem spiritul de iniţiativă al sibienilor – idei bune care pot rezolva probleme ale comunităţii şi care vor creşte calitatea vieţii. Evenimentul aduce împreună întreaga comunitate: cetăţeni, organizaţii, companii şi autorităţi publice.

În 2018, a şaptea ediţie a maratonului a adus la start aproape 4.000 de alergători, adulţi şi copii, care au fost susţinuţi de 5.770 de donatori. Astfel au fost strânşi aproximativ 592.492 lei, fonduri ce au finanţat 26 de proiecte.

Fundaţia Comunitară Sibiu este un finanţator privat local ce identifică, promovează şi finanţează iniţiative şi proiecte ale comunităţii sibiene – ONG-uri, grupuri de iniţiativă, companii, persoane fizice – contribuind, astfel, la dezvoltarea locală. Fondurile sunt colectate, administrate şi distribuite prin intermediul granturilor.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here