Computer tomograf de ultimă generaţie pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

Doamna Ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea, şi-a respectat promisiunea făcută în 28 iulie 2018 , când a vizitat judeţul Alba , sărbătorind Ziua Naţională a Ambulanţei, oferind un computer tomograf de ultimă generaţie, pentru secţiunea de Urgenţe, acesta este cu 128 slice-uri în valoare de 2,9 milioane lei.

CT cu 128 slice oferă o diagnoză mai rapidă, mai sigură şi mai precisă. Scanner-ul poate fi adaptat pentru a oferi imagini tridimensionale pentru aproape orice pacient, tineri sau bătrâni, de orice dimensiune, inclusiv cei cu afecţiuni cardiace sau respiratorii pentru care este dificilă obţinerea imaginilor de înaltă calitate cu alte tipuri de scannere. De o asemenea tehnologie vor putea beneficia cetăţenii judeţului Alba , banii fiind alocaţi , iar managerul putând face demersul în vederea achiziţionării.

Aparatul va fi folosit pentru urgenţe, timpul de aşteptare se reduce astfel considerabil. Mii de pacienţi nu vor mai fi nevoiţi să bată drumul la Cluj sau Tg Mureş pentru investigaţii medicale. Să dea Dumnezeu să fie de folos şi să ducă la menţinerea sănătăţii a cât mai multor semeni ai noştri.

Această guvernare social democrată pune accent pe sănătatea oamenilor din judeţul Alba, s-a îngrijit de modernizarea dispensarelor din Galda de Jos, Cergău, Ciugud, Daia Română, Lunca Mureşului, Arieşeni, Bucerdea Grânoasă, Ocoliş şi Scărişoara.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.comvivacredit.ro

Tot Guvernul finanţează şi construirea Secţiei de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba-Iulia, în valoare de 19.921.049 lei.

Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile bune făcute de PSD în domeniul sănătăţii, un partid care îi vrea pe români sănătoşi în ţara lor. Până în 2020, serviciile medicale din România trebuie să ajungă la cele mai înalte din Europa.

PSD nu doar că a redeschis spitalele pe care gruparea Boc-Blaga-Hava-Falcă le-a închis, ci le-a reabilitat, le-a modernizat şi a adus sistemul de sănătate la standarde cât mai înalte.

Noi am redat demnitatea profesională medicilor, triplându-le salariile, am redat încrederea şi speranţa pacienţilor şi am creat premisele dezvoltării unei reţele de spitale moderne de stat pentru ţară şi locuitorii săi.

Ioan Dîrzu
Deputat PSD de Alba

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here