28 milioane de lei, investiţii ale MS în spitalele din Bistriţa Năsăud

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

Sorina Pintea, ministrul Sănătăţii a vizitat ieri Spitalul judeţean de urgenţă Bistriţa-Năsăud şi a prezentat cadrelor medicale planul de investiţii al Ministerului Sănătăţii pentru această unitate medicală.

„Am ales să vin aici pentru că îmi este drag să văd locuri în care actul medical este de înaltă calitate. Asta nu înseamnă că nu voi reveni şi inopinat, dar sunt convinsă că nu vor fi probleme. Sănătatea nu are culoare politică pentru acest Guvern. De obicei când stau de vorbă cu medicii analizez indicatorii de pe secţie, astăzi aş vrea să vă prezint planul de investiţii al Ministerului Sănătăţii pentru acest spital”, a declarat Sorina Pintea în timpul întâlnirii.

Sorina Pintea a explicat că la nivelul Ministerului Sănătăţii a fost înfiinţată o Comisie de Evaluare a MS care aprobă, pe criterii de eficienţă şi oportunitate, alocările de buget pentru viitoarele investiţii din unităţile sanitare.

„Bugetul MS de investiţii este unul istoric anul acesta pentru că noi, cei din Guvern, am înţeles că după creşterea salarială este nevoie ca medicii să aibă şi condiţii pentru desfăşurarea activităţii şi asigurarea unui act medical de înaltă calitate „, a mai spus ministrul Sănătăţii.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.comvivacredit.ro

Anul acesta, Ministerul Sănătăţii va investi 26 milioane de lei în spitalul judeţean. Din aceste fonduri, 8 milioane deja au deja alocate pentru reabilitarea, extinderea şi dotarea secţiei de ATI şi a Centrului de Transfuzie Sanguina, iar alte 18 milioane de lei vor fi direcţionate pentru dotare cu aparatură medicală a unităţii.

Tot în judeţ, Spitalul Orăşenesc Năsăud va primi peste 1, 4 milioane de lei pentru achiziţia de aparatură medicală, iar Spitalul Orăşenesc Beclean alte 5 milioane de lei.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here