Directorul Aeroportului Sibiu: Suntem pregătiţi pentru Summitul UE, vizita Papei şi comandamentul NATO

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Directorul general al Aeroportului Internaţional din Sibiu, Marius Gîrdea, dă asigurări că aeroportul este pregătit să facă faţă Summitului UE din 9 mai, vizitei Papei din 2 iunie, dar şi oficialilor NATO care urmează să sosească în centrul României, unde va fi înfiinţat un comandament, scrie AGERPRES.

În mai puţin de o lună de zile, în 9 mai, şefii de stat şi de guvern din ţările membre ale Uniunii Europene, sute de invitaţi de rang înalt, aproximativ 900 de jurnalişti din Europa şi o sută de translatori vor fi prezenţi la Sibiu, la Summitul UE, majoritatea urmând să sosească pe Aeroportul Internaţional din Sibiu.

‘(…) Avem o solicitare din partea Tarom care va organiza un zbor Bruxelles – Sibiu şi Sibiu – Bruxelles pe data de 8 şi de 10, publicul ţintă fiind presa sau oficiali sau personal tehnic care se ocupă de pregătirea Summitului’, a declarat, luni, directorul Aeroportului Internaţional Sibiu, Marius Gîrdea.

În premieră în municipiul Sibiu, pe durata Summitului UE, pe aeroport se vor afla pregătite elicoptere şi o aeronavă medicală, iar în centrul oraşului vor fi amplasate corturi medicale.

În cazul în care un oficial va avea nevoie de transfer rapid la un spital din străinătate, aeronava ce se va afla pe Aeroportul Internaţional din Sibiu va fi pregătită să zboare spre un spital din Germania. AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here