Mureș: Prefectul județului, sesizat cu privire la o cantitate mare de leşuri. Posibil focar de infecție

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

Prefectul judeţului Mureş, Mircea Duşa, a fost sesizat în această dimineaţă de către primarul comunei Nadeş, Ivan Erhardt Laszlo, de faptul că, pe raza comunei Nadeş, în zona Canton Nadeş, în parcarea situată lângă E 60, pe partea dreaptă în sensul de mers spre Sighişoara, a fost depozitată, în mod ilegal, o cantitate mare de leşuri, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Primarul a sesizat şi faptul că, în zona sus menţionată, este un miros insuportabil şi un posibil focar de infecţie.

Prefectul judeţului Mureş a dispus o acţiune de urgenţă cu privire la acest incident cu potenţiale riscuri asupra mediului şi sănătăţii populaţiei.

„În cursul acestei dimineţi am fost sesizat de primarul din Nadeş că, pe marginea drumului E 60, au fost depozitate resturi animale în putrefacţie. Am dispus Gărzii de Mediu, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş şi Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Mureş să se deplaseze de urgenţă la faţa locului şi, într-adevăr, se confirmă faptul că aproximativ două tone de resturi animale au fost depozitate pe marginea drumului. A fost identificat autorul şi, cu siguranţă, se vor lua măsurile legale asupra celui care a comis această faptă,” a declarat prefectul judeţului Mureş, Mircea Duşa.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here