Hunedoara: Un bărbat a fost prins sub o placă de marmură care a căzut dintr-un TIR

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

Un bărbat de 40 de ani a suferit mai multe traumatisme după ce luni, în oraşul Simeria, o placă de marmură dintr-un TIR a căzut peste el, victima, care a suferit o fractură la picior şi mai multe contuzii, fiind transportată la spitalul din Deva pentru îngrijiri medicale, scrie AGERPRES.

Potrivit primelor date ale Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Hunedoara, bărbatul lucra la o firmă din Simeria şi ajuta la descărcarea unui camion în care se aflau mai multe plăci de marmură. La un moment dat, două plăci au căzut din camion şi l-au surprins pe muncitor, care se afla lângă maşină.

‘Bărbatul a fost prins sub o placă de marmură. El prezintă mai multe leziuni la nivelul capului şi membrelor inferioare, dar este conştient. Victima a fost preluată de un echipaj cu medic al Ambulanţei, stabilizată la faţa locului împreună cu SMURD Simeria, după care bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Deva’, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.

Ancheta referitoare la cauzele care au dus la producerea accidentului de muncă va fi efectuată de firma angajatoare, sub avizul ITM Hunedoara. AGERPRES

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here