Braşov: Tânăr bănuit de trei tâlhării-arestat la o nouă tentativă de a sustrage bani dintr-o firmă, mascat

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

Un tânăr de 23 de ani din Braşov, bănuit că ar fi autorul altor trei tâlhării pe care le-ar fi comis în februarie şi martie, a fost depistat şi arestat după ce, sâmbătă seara, a încercat să comită o a patra faptă de acelaşi gen, intrând mascat într-o firmă din municipiu şi, sub ameninţarea cuţitului, solicitând banii din casierie, scrie AGERPRES.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, sâmbătă, 13 aprilie, poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Braşov au reţinut pe o perioadă de 24 de ore pe tânărul de 23 de ani, din municipiul Braşov, ulterior instanţa dispunând arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

‘În fapt, în data de 13 aprilie 2019, în jurul orelor 22,00, bărbatul ar fi pătruns într-o societate comercială de pe raza municipiului Braşov având faţa acoperită, iar prin ameninţarea cu un obiect ascuţit şi înţepător, ar fi solicitat banii din casierie, după care a părăsit locul în fugă, fără a reuşi să sustragă vreo sumă de bani sau alte bunuri. Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că tânărul în cauză este autorul altor trei infracţiuni de tâlhărie, săvârşite prin aceeaşi metodă, o faptă comisă în data de 1 februarie 2019, iar două comise în data de 25 martie a.c., când ar fi pătruns în societăţi comerciale cu sediul în municipiul Braşov, iar sub ameninţare cu un obiect ascuţit şi având faţa acoperită, ar fi sustras suma totală de aproximativ 6.500 lei’, conform IPJ Braşov.

Tânărul a fost reţinut pentru tentativă la tâlhărie calificată, cercetările fiind continuate în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, a precizat sursa citată. AGERPRES.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here