Bistriţa-Năsăud: Cinci persoane reţinute după ce s-au bătut în faţa unui magazin din localitatea Sărata

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

Cinci persoane au fost reţinute după o altercaţie produsă în faţa unui magazin din localitatea Sărata, care aparţine administrativ de municipiul Bistriţa, acestea fiind acuzate de tulburarea liniştii publice şi de lovire sau alte violenţe, potrivit buletinului de presă remis luni de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, scrie AGERPRES.

Poliţiştii au stabilit, în urma cercetărilor efectuate, că scandalul s-a produs sâmbătă şi ar fi izbucnit după ce un bărbat în vârstă de 51 ani ar fi lovit cu palma două tinere.

Ulterior, în faţa magazinului s-au adunat mai multe persoane, care au început să se bată, folosind diverse obiecte contondente.

Potrivit IPJ, la acest scandal au participat nouă bărbaţi, cu vârste cuprinse între 17 şi 51 ani, toţi din Sărata.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.comvivacredit.ro

La data de 14 aprilie, poliţiştii de investigaţii criminale au dispus reţinerea pentru 24 de ore faţă de cinci dintre persoanele care au participat la altercaţie şi continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburare a liniştii şi ordinii publice şi de lovire sau alte violenţe.

Cei cinci urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de arestare preventivă. AGERPRES

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here