Gabriel Oprea: Politicienii se lasă mânaţi de sentimente şi orgolii personale

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, consideră că politicienii se lasă mânaţi de sentimente şi orgolii personale, în vreme ce buna funcţionare a României şi interesul naţional au intrat într-o zonă de umbră, scrie AGERPRES.

Într-un comunicat de presă dat publicităţii vineri, liderul UNPR susţine că show-urile mediatice care se desfăşoară zi de zi pe scena politică nu au nicio legătură cu problemele reale ale României şi nu aduc niciun fel de beneficii românilor.

‘Ceea ce se întâmplă în această perioadă în politica din România nu ajută ţara noastră cu nimic, dimpotrivă. Vedem cum politicieni de toate culorile politice se lasă mânaţi de sentimente şi orgolii personale. Ei îşi petrec mai tot timpul în declaraţii de presă, lansează sau răspund la atacuri, în vreme ce buna funcţionare a României şi interesul naţional au intrat într-o zonă de umbră, nu mai contează. Constatăm, cu mare părere de rău, superficialitatea care domneşte astăzi în politica din România. Ne spălăm rufele în faţa Uniunii Europene, îi lăsăm pe toţi să ne spună ce avem voie şi ce nu, în ţara noastră, să se implice mai mult decât e cazul. De ce? Pentru că dovedim că suntem incapabili să ne guvernăm singuri, să ne respectăm între noi, să fim patrioţi’, afirmă Gabriel Oprea.

Preşedintele UNPR a participat, împreună cu Ilie Năstase şi Anghel Iordănescu, candidaţi la europarlamentare pe lista formaţiunii, în 11-12 aprilie, la şedinţe de lucru ale organizaţiilor judeţene ale partidului din zona Transilvania, având întâlniri cu liderii şi membri ai filialelor la Băile Felix, Satu Mare, Baia Mare, în 11 aprilie, iar în 12 aprilie, la Bistriţa, Zalău şi Cluj-Napoca.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.comvivacredit.ro

‘Liderul partidului le-a prezentat colegilor din organizaţiile vizitate strategia privind reconstrucţia partidului şi activităţile pe care le va întreprinde în perioada următoare, alături de principalii candidaţi la alegerile din 26 mai’, se mai arată în comunicatul menţionat. AGERPRES

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here