A fost constituit Comitetul Interministerial pentru Securitate ‘România – UE 2019’ în contextul Summitului de la Sibiu

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

În contextul Summitului de la Sibiu din 9 mai, la nivelul conducerilor instituţiilor din Sistemul Naţional de Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională – MApN, MAI, SRI, SIE, STS şi SPP -, a fost constituit Comitetul Interministerial pentru Securitate ‘România – UE 2019’.

Fiecare instituţie, în limitele competenţelor prevăzute prin lege, a stabilit şi a adaptat măsurile de securitate, necesare bunei derulări a evenimentelor din 9 mai, astfel încât să permită desfăşurarea în condiţii normale a activităţilor cotidiene din Sibiu şi fără să impună restricţii deosebite, se arată într-un comunicat transmis AGERPRES.

Având în vedere importanţa evenimentului, prezenţa şefilor de stat şi de guvern, precum şi a oficialilor europeni, Comitetul Interministerial pentru Securitate ‘România – UE 2019’ a organizat şedinţe periodice de lucru, atât în Bucureşti, cât şi în Sibiu, la care au participat şi autorităţile locale.

O astfel de întâlnire, cu caracter tehnic, la care au participat reprezentanţi din MApN, MAI, SRI, SIE, STS şi SPP, a avut loc sâmbătă, la Sibiu, când au fost analizate în detaliu, la faţa locului, măsurile de securitate ce se impun pentru un astfel de eveniment.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.comvivacredit.ro

Comitetul Interministerial pentru Securitate ‘România – UE 2019’ a dimensionat acţiunile ce vor avea loc în Sibiu, astfel încât viaţa sibienilor să se desfăşoare normal, în oraşul care va găzdui cel mai important eveniment din perioada în care România deţine preşedinţia Consiliului Uniunii Europene, precizează reprezentanţii acestui for. AGERPRES

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here