Covasna: 10 studenţi primesc burse de la Primăria Sfântu Gheorghe

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

Anul acesta 12 persoane au aplicat pentru programul de burse iniţiat de Consiliul Local Sfântu Gheorghe, dintre care 10 dosare au fost declarate câştigătoare

Primăria Sfântu Gheorghe a lansat în anul 2014 programul de burse pentru studenţi, iar la ediţia din acest an s-au înscris 12 persoane. Printre câştigători se numără nouă studenţi şi un masterand.

Temele abordate de participanţii la bursă sunt interesante şi în acest an, iar printre ele se numără lucrările de licenţă „Placcc coffee and coworking. Design interior-hub Sfântu Gheorghe” sau „Analizarea creşterii gradului de conştientizare a preşcolarilor prin dezvoltarea echilibrului şi coordonării”. Lista completă a candidaţilor, titlurile lucrărilor şi regulamentul de acordare a burselor se găsesc aici.

Valoarea bursei este de 300 de lei pe lună pentru studenţi, 500 de lei pe lună pentru masteranzi şi 1.000 de lei pe lună pentru doctoranzi. Durata acordării burselor este de 4 luni.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.comvivacredit.ro

Beneficiarii burselor sunt obligaţi ca până la data de 30 iunie 2019 (licenţă şi master) sau 30 septembrie (doctoranzii) să depună la sediul Primăriei Sfântu Gheorghe lucrarea de licenţă, master sau doctorat, în format tipărit şi electronic.

Tinerii cu vârsta sub 35 de ani, care au urmat studii de licenţă, de masterat sau de doctorat oriunde în lume şi care se află în faza de pregătire a tezei de licenţă / masterat / doctorat în anul universitar curent, au putut candida pentru bursă.

Locuitorii din Sfântu Gheorghe pot aborda orice subiect, în schimb cei care locuiesc în orice altă localitate din România pot aplica la burse doar cu lucrări despre Sfântu Gheorghe.

În luna noiembrie a anului trecut, studenţii absolvenţi şi-au prezentat lucrările la prima conferinţă a bursierilor organizată de Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, iar în acest an, pe parcursul lunii noiembrie, va avea loc prezentarea lucărilor într-o nouă conferinţă cu bursierii din această sesiune.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here