Codex Aureus, o carte despre ”bătălia pentru putere”, puterea din România!

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

În perioada 21-24 martie, la Aula Transilvania din Brașov, a avut loc Târgul de Carte și Muzică Libris. Aici l-am găsit și pe autorul Radu Silviu, scriitorul a trei romane de ficțiune. O ficțiune despre adevărul ”lor”, așa cum ne precizează autorul.

”Când m-am apucat de scris  m-am inspirat din elemente și întâmplări din România din România de la 1840 până în 2018. Toată trilogia este compusă din trei volume, în schimb, primul volum este exact perioada din 1970 – 2017 a României și m-am inspirat din evenimente petrecute din România. Eu aș spune că este ficțiunea mea despre adevărul lor. Mai precis, Codex Aureus este un manuscris celebru. Este bătălia pentru a ajunge la putere. Este o ficțiune”, a declarat autorul Radu Silviu, pentru Transilvania News.

În romanul CODEX AUREUS-NUME DE COD, decidenţii vremelnici ai statului român şi miliardarii de tranziţie se întrec în a-şi folosi influenţa pentru a deposeda statul român de un bun a cărui valoare spirituală şi identitară o depăşeşte pe cea materială. Niciunul dintre personajele cărţii nu-şi pune probleme de conştiinţă, iar deznodământul e pe măsură: Codexul dispare pentru totdeauna în arhivele Vaticanului, ascunse din motive ce alimentează constant si abundent teoria conspiraţiei. M-am cutremurat pentru că am dat deoparte vălul subțire numit „ficțiune” sub care autorul a ascuns totul și am dat piept cu zeci de întrebări și cu niște concluzii care m-au tulburat. Câte secrete încap într-un stat? Câte sfori se trag în funcție de interese? Câte persoane dispar în numele „dreptății”? (Aura Costea – Jurnalist).

Mai multe detalii despre autor, dar și despre restul cărților, puteți găsi pe webiste-ul oficial www.radusilviu.com.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.comvivacredit.ro

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here